Μπαίνει την Παρασκευή ο Κάτσε

Μπαίνει την Παρασκευή ο Κάτσε

Νίκος Αθανασίου
Μπαίνει την Παρασκευή ο Κάτσε

bet365

Ο Έργκους Κάτσε αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή και να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό.

Με στόχο το «4Χ4» ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό και η προετοιμασία του «τριφυλλιού» συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα την Πέμπτη. Ο Έργκους Κάτσε που έκανε ατομικό, την Παρασκευή θα μπει κανονικά και θα δηλώσει παρών για το παιχνίδι κόντρα στους Βοιωτούς. Θεραπεία ξεκίνησε ο Αποστολάκης, ενώ ατομικό συνέχισε και ο Αντονί Μουνιέ. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και διπλό με έμφαση στην τακτική. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με την Κ19 έκαναν αποφόρτιση.Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 18.30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα