Κομεσίδης: «Μετά την πρώτη νίκη θα βρούμε το δρόμο μας»

Gazzetta team
Κομεσίδης: «Μετά την πρώτη νίκη θα βρούμε το δρόμο μας»

bet365

Ο Δημήτρης Κομεσίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr κι αναφέρθηκε στις ερχόμενες αναμετρήσεις με την Ξάνθη για πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθώς και τη συνέχεια της σεζόν των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τη σεζόν της επιστροφής στη Super League, δίχως ωστόσο να έχει πετύχει κάποια νίκη και με 1 βαθμό σε τρεις αγωνιστικές, να βρίσκεται ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία.

Με αφορμή τη «σύγκρουση» με την παλιά ομάδα του, ο κεντρικός αμυντικός των Ηρακλειωτών, Δημήτρης Κομεσίδης, μίλησε για τη νίκη που έχει ανάγκη ο σύλλογος για να βελτιωθεί η ψυχολογία στις τάξεις του και να βρει η ομάδα το δρόμο της για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ofi1925.gr:

Για τις κόντρες με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο: «Χαίρομαι πολύ που θα παίξω στην Ξάνθη για τη Super League. Χαίρομαι που θα βρεθώ αντιμέτωπος με παλιούς φίλους και θα τους ξαναδώ. Επαιξα αρκετά χρόνια σε αυτήν την ομάδα και έχω περάσει καλές στιγμές. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θα πάμε για τη νίκη».

- Δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην Ξάνθη για πρωτάθλημα και Κύπελλο...: «Εμείς βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Κύριο μέλημα μας είναι το πρωτάθλημα. Να κάνουμε μια νίκη, που τη χρειαζόμαστε για να πάρουμε τα πάνω μας στην ψυχολογία μας. Δεν παραμελούμε το Κύπελλο. Θέλουμε να πάμε καλά και στο Κύπελλο, αλλά τώρα βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα και μετά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι για το Κύπελλο».

-Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα βρεί το δρόμο της. Εχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και το ξέραμε, ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει πως θα πάμε στην Ξάνθη, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα