Μακέντα: «Συναρπαστική πρόκληση ο Παναθηναϊκός!»

Μακέντα: «Συναρπαστική πρόκληση ο Παναθηναϊκός!»

Νίκος Αθανασίου
Μακέντα: «Συναρπαστική πρόκληση ο Παναθηναϊκός!»

bet365

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και την ωριμότητα που πλέον έχει αποκτήσει εντός και εκτός γηπέδων.

Αναλυτικά όσα είπε στην γερμανική ιστοσελίδα «11freunde.de»:

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για εμένα. Μάλιστα εγώ ο ίδιος μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ και καταλήξαμε σε συμφωνία. Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι μια συναρπαστική πρόκληση δίνοντας μου πολλά νέα κίνητρα. Είναι ένα μεγάλο σωματείο κι εκτιμώ πολύ τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της.

Νομίζω ότι έχω την τέλεια ωριμότητα για την καριέρα μου τώρα. Παίρνω τα πράγματα πιο ήρεμα, δίνω περισσότερη προσοχή στο σώμα μου και θέλω πάντα να είμαι 100% έτοιμος. Τώρα θέλω να κάνω μια καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να επιστρέψω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο – με αυτό το κλαμπ ή με κάτι άλλο.

Ξέρω τι άλλο μπορώ να δώσω σε αυτό το άθλημα γιατί βλέπω καθημερινά πώς προπονούμαι. Νομίζω ότι είναι απλώς θέμα χρόνου και τύχης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα