Ατομικό ο Ντίνας στον ΟΦΗ

Ατομικό ο Ντίνας στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Ατομικό ο Ντίνας στον ΟΦΗ

bet365

Με μοναδικά προβλήματα τον Θανάση Ντίνα και τον Γιάννη Δερμιτζάκη συνέχισε την προετοιμασία του για τα Πηγάδια και το παιχνίδι με την Ξάνθη ο ΟΦΗ.

Μονακό - Ατλέτικο Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (18/9) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (23/9, 16:00) στην Ξάνθη.

Ο Θανάσης Ντίνας, είναι το μοναδικό πρόβλημα για το Νίκο Παπαδόπουλο. ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και κάνοντας θεραπεία, καθώς έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό. Εξάλλου, ατομικό συνέχισε και ο Γιάννης Δερμιτζάκης, με τους υπόλοιπους «μελανόλευκους» να προπονούνται κανονικά.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη (19/9) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα