Ρεπό και ανασύνταξη στη Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Ρεπό και ανασύνταξη στη Λαμία

bet365

Ρεπό είχαν στη Λαμία τη Δευτέρα (17/9), με τους παίκτες να ξεκουράζονται πριν την προετοιμασία για τη νέα εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στον Παναιτωλικό. Υπέρηχο έκανε ο Αναστασιάδης, που αποχώρησε τραυματίας από το Περιστέρι.

Η «έξοδος» της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο στην Αθήνα συνοδεύτηκε από την τρίτη ήττα των Φθιωτών στη Super League, που βρίσκονται πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Την επομένη του αγώνα, ο Μάκης Χάβος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, με τις προπονήσεις να ξεκινούν πάλι την Τρίτη (18/9). Επόμενη δοκιμασία είναι αυτή στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (24/9, 19:00), όπου οι «κυανόλευκοι» θα ψάξουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για φέτος.

Σίγουρα εκτός πλάνων του Μακεδόνα τεχνικού θα βρίσκεται ο Ελίνι Δημούτσος, που αποβλήθηκε απέναντι στους Περιστεριώτες, σε μια απόφαση του διαιτητή Ζαχαριάδη που προκάλεσε τα παράπονα της Λαμίας.

Κατά τ' άλλα, αμφίβολος είναι ο Ανέστης Αναστασιάδης, που αποχώρησε τραυματίας στο 37' του αγώνα με τον Ατρόμητο. Τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ενώ θα επανεξεταστεί την Τρίτη για να εξαχθούν βέβαια συμπεράσματα για την κατάστασή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα