Μάντζιος: «Τα λάθη πληρώνονται»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μάντζιος: «Τα λάθη πληρώνονται»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στις φάσεις των πέναλτι υποστηρίζοντας ότι ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να είχε μπει στο παιχνίδι αν ο Μαρκόφσκι ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη και υποστήριξε ότι… «γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε έναν Άρη ενθουσιώδη και φορμαρισμένο. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε τη φάση με τον Μαρκόφσκι, ενώ ο Άρης παρότι κράτησε την μπάλα, δεν ήταν ουσιαστικός. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, κάναμε ευκαιρίες αλλά τα λάθη πληρώνονται. Συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε καλή εμφάνιση αλλά δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι». Σε ερώτηση για το αν αδικεί την ομάδα του το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε ότι… «η ομάδα προσπάθησε με σωστό τρόπο και θα θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι με το χαμένο πέναλτι».

Σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητας των ομάδων, ο προπονητής του Λεβαδειακού σημείωσε ότι «διαφωνώ ότι έχουμε απόλυτη εικόνα για τις ομάδες, θεωρώ μάλιστα ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα. Πολλές ομάδες είναι καινούργιες, ο Άρης είναι μια ομάδα με αρκετή ποιότητα αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμοι». Ερωτηθείς για την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου και το γεγονός ότι 20.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες, είπε: «Για μένα δεν είναι κάτι καινούργιο. Το έχω ζήσει, έχω νιώσει τον παλμό του γηπέδου. Είναι μεγάλη δύναμη ο κόσμος του Άρη. Μπορεί σήμερα ο Άρης να μην ήταν τόσο ενθουσιώδης στο παιχνίδι του όπως για παράδειγμα με τη Λαμία, ίσως δεν το επιτρέψαμε κι εμείς, αλλά είναι σημαντικό ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα