Ανιγκό: «Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος»

Θοδωρής Βασίλης
Ανιγκό: «Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος»

bet365

Ο Πανιώνιος απογοήτευσε κόντρα στην ΑΕΚ και ο Ζοσέ Ανιγκό με δήλωσή του τόνισε πως οι «κυανέρυθροι» θα επανέλθουν και θα το αποδείξουν μέχρι το τέλος της περιόδου.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Η κακή εμφάνιση του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΚ και το βαρύ σκορ όπως ήταν λογικό δεν άρεσε στον κόσμο της ομάδας. Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών, Ζοσέ Ανιγκό, με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε ότι η ομάδα θα επανέλθει και θα το αποδείξει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, όμως μια χαμένη μάχη δεν σημαίνει ότι χάθηκε και ο πόλεμος. Κανείς δεν πρέπει να μας υποτιμήσει σε αυτό το πρωτάθλημα, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ένας ιστορικός σύλλογος και αυτό θα το αποδείξουμε μέχρι το τέλος της περιόδου», ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα