Μαρτίνς: «Πάντα παλεύουμε»

Μαρτίνς: «Πάντα παλεύουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Πάντα παλεύουμε»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» άξιζαν απόψε να πάρουν τους τρεις βαθμούς και στάθηκε στην θέληση των παικτών του.
Δίκαιη αν και αγχωτική χαρακτήρισε ο Πέδρο Μαρτίνς την αποψινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα. «Σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο προφανώς και εκτιμά παιχνίδια σαν το σημερινό και τις στιγμές που προσέφερε. Ήταν ένα πολύ δύσκολος αγώνας, καθώς ο αντίπαλός μας είναι αξιόλογος, όμως καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα βρήκαμε στο παιχνίδι. Πήραμε θεωρώ μία νίκη που αξίζαμε πέρα για πέρα, καθώς εμείς είχαμε τις πιο μεγάλες ευκαιρίες και κάναμε δικούς μας τους τρεις βαθμούς. Ποτέ δεν σταματάμε να παλεύουμε, ακόμα και μέχρι το τελευταίο λεπτό, και στο τέλος καταφέρνουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε στη NOVA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα