ΠΑΟΚ: Ο Καρέλης έχει το προβάδισμα…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Καρέλης έχει το προβάδισμα…

bet365

Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου (15/9) στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ σε μια έδρα και ένα γήπεδο, που παραδοσιακά συναντά δυσκολίες, ψάχνει την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΟΦΗ. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής (14/9) στο Ηράκλειο, χωρίς τον τραυματία Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία τους.

Στο ερώτημα ποιος εκ των Άκπομ ή Καρέλη θα είναι ο αντικαταστάτης του Σέρβου φορ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει να δίνει φανέλα βασικού στον 26χρονο Έλληνα επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ύστερα από 32 μήνες και τον τελευταίο αγώνα του με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Παναιτωλικό τον Ιανουάριο του 2016 στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν φύγει για το Βέλγιο και την Γκενκ.

Προβάδισμα για το αρχικό σχήμα, βάσει των δοκιμών του Ρουμάνου τεχνικού, έχει κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που θα ξεκινήσει αντί του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος επέστρεψε αργά στις προπονήσεις, λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα. Για τον ίδιο λόγο ο Δημήτρης Λημνιός έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Εβγέν Χατσερίντι, που προέρχεται από ένα μικρό τραυματισμό με την εθνική Ουκρανίας, είναι ο ξένος που έμεινε αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται και πάλι από τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιείρίνια, οι Κάνιας και Μαουρίσιο θα είναι οι εσωτερικοί μέσοι, με τον Βέρνμπλουμ να είναι στην αποστολή, ενώ μπροστά θα ξεκινήσουν οι Ζαμπά, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα