Δείπνο στον Παναθηναϊκό

Δείπνο στον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Δείπνο στον Παναθηναϊκό

bet365

Το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δείπνησαν όλοι μαζί το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία... γροθιά φέτος, μία οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια, όπως συνηθίζουν να λένε οι παίκτες του Γιώργου Δώνη. Οι «πράσινοι», μάλιστα, δείπνησαν όλοι μαζί το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό εστιατόριo στα νότια προάστια. Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές... ενημέρωσαν τους ακολούθούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως ο Κάτσε και ο Οικονόμου ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το γεύμα έγινε με πρωτοβουλία του Βλάσση Σταθωκοστόπουλου, ο οποίος σχεδόν κάθε χρόνο κάνει το τραπέζι στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα