Ασπρόμαυρος «Γολγοθάς» 15 ημερών

Ασπρόμαυρος «Γολγοθάς» 15 ημερών

Σταύρος Σουντουλίδης
Ασπρόμαυρος «Γολγοθάς» 15 ημερών

bet365

Έναν ποδοσφαιρικό «Γολγοθά» έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ! Μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων οι «ασπρόμαυροι» θα κληθούν να δώσουν τέσσερα σημαντικά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σκόραρε ο Φορτούνης το πρώτο γκολ του αγώνα Ουγγαρία – Ελλάδα; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με αφετηρία το εκτός έδρας ματς του προσεχούς Σαββάτου, όταν και θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο «Δικέφαλος» θα δώσει τρεις αναμετρήσεις σε διάστημα οκτώ ημερών, καθώς ακολουθεί η πρεμιέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι (20/9) και η «αετομαχία» με την ΑΕΚ στην Τούμπα (23/9), Τα… βάσανα των παικτών και του Ραζβάν Λουτσέσκου τελειώνουν την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πάντως, μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έδειξε να έχει καλά αντανακλαστικά και αρκετές δυνάμεις στο πρώτο σοβαρό διάστημα με διαδοχικά παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι, όταν έδωσε μέσα 45 ημερών οκτώ παιχνίδια, τα έξι εκ των οποίων ήταν για τα προκριματικά και τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε αντιπάλους, όπως η Βασιλεία, η Σπαρτάκ Μόσχας και η Μπενφίκα.

Αυτό που εύχεται ο Λουτσέσκου είναι να επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δίχως προβλήματα τραυματισμών, εξ ου και τα χαμόγελα για την επιστροφή στις προπονήσεις του Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος δεν είχε παίξει με την Εθνική Ουκρανίας κόντρα στη Σλοβακία, αλλά ευτυχώς φάνηκε πως ο τραυματιασμός του δεν ήταν σοβαρός.

Στο διάστημα της διακοπής ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Πόντους Βέρνμπλουμ και Νίκο Καρέλη να ανεβάζουν ρυθμούς και να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τα δικά του «θέλω», δείχνοντας ότι άμεσα θα μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία και των δύο ποδοσφαιριστών. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με όλους τους παίκτες του ρόστερ να κρίνονται απαραίτητοι προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο βαθμολογικό αποτέλεσμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα