Εκτός και ο Αργυρόπουλος στον ΟΦΗ

Εκτός και ο Αργυρόπουλος στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Εκτός και ο Αργυρόπουλος στον ΟΦΗ

bet365

Στους Μεγιάδο, Οικονόμου και Δερμιτζάκη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών προστέθηκε και ο Αργυρόπουλος, που έκανε ατομικό και θεραπεία την Πέμπτη (6/9).

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Με 4 απόντες συνεχίστηκε την Πέμπτη (6/9) το πρόγραμμα των Κρητικών, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα πρόβλημα, αυτό του Αργυρόπουλου, που έχει σφίξιμο στον δικέφαλο κι έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Εξάλλου, το ίδιο έκαναν και οι Μεγιάδο (χτύπημα στον αστράγαλο), Οικονόμου (διάστρεμμα) και Δερμιτζάκης (ενοχλήσεις στο γόνατο).

Η προετοιμασία των Κρητικών θα συνεχιστεί την Παρασκευή (7/9) με πρωινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ αμέσως μετά η διοίκηση θα κάνει μπάρμπεκιου στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την προπονηση.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή (9/9, 18:30) ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα