Πήρε και Μπαντή η Λαμία

Gazzetta team
Πήρε και Μπαντή η Λαμία

bet365

Την απόκτηση του Γιώργου Μπαντή ανακοίνωσε η Λαμία, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να συμπληρώνει μαζί με τους Σαράνοφ και Μελίσσα την τριάδα των τερματοφυλάκων για τη νέα σεζόν.

Ακόμα μια μεταγραφή ανακοίνωσε η Λαμία, πρόσθεσε τον Γιώργο Μπαντή στο ρόστερ της για τη σεζόν 2018/19.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν στη λίστα με τους ελεύθερους και θα ενισχύσει τους Φθιωτούς στη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Αυτή ήταν μάλιστα η 19η μεταγραφή της Λαμίας, μετά τους Βάντερσον, Επστάιν, Δημούτσο, Πλιάτσικα, Βασιλαντωνόπουλο, Καραγκούνη, Μπαράλες, Αντέτζο, Σαράνοφ, Μπερτόγλιο, Πινιώτη, Κατσίκα, Καρυπίδη, Οσμάν, Ρόμανιτς, Καραμάνο, Σκόνδρα και Μαστούρ!

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 33χρονο (30/4/1985) τερματοφύλακα Γιώργο Μπαντή, ο οποίος πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Στο παρελθόν ο έμπειρος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης και στην Κύπρο στην Ομόνοια.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα