Στον Άρη ο Μαβράι! (pic)

Στον Άρη ο Μαβράι! (pic)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στον Άρη ο Μαβράι! (pic)

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνει τις μεταγραφές του ο Άρης, ο οποίος συμφώνησε με τον διεθνή Αλβανό κεντρικό αμυντικό, Μεργκίμ Μαβράι. Την μεταγραφή προανήγγειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης μέσω instagram.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σλοβακία - Δανία, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ιδιοκτήτης του Άρη συμφώνησε και φέρνει στην Θεσσαλονίκη τον πρώην αρχηγό του Αμβούργου τον διεθνή Αλβανό κεντρικό αμυντικό, Μεργκίμ Μαβράι. Μάλιστα, ο ίδιος ο Καρυπίδης ανακοίνωσε την συμφωνία ανεβάζοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφία του Μαβράι με την φανέλα των κιτρίνων. Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχαν επαφές όλο αυτό το διάστημα παράλληλα με τον Πογκμπά, αλλά στο τέλος προκρίθηκε η λύση του Μαβράι.

Με την απόκτηση του Μαβράι ο Άρης δυναμώνει ακόμα περισσότερο και αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που τον ανεβάζει επίπεδο με την συμφωνία να είναι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία του Καρυπίδη:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα