Αντωνίου: «Ο διαιτητής έπαιξε ρόλο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αντωνίου: «Ο διαιτητής έπαιξε ρόλο»

bet365

Ο Σωτήρης Αντωνίου άφησε ξεκάθαρες αιχμές κατά της διαιτησίας για την ήττα της ομάδας του από τον Άρη.

Ο προπονητής της Λάρισας σημείωσε αρχικά ότι… «ήταν ένα παιχνίδι το οποίο πήγε έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Μέχρι το 70ο λεπτό ήμασταν μια ομάδα η οποία ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν απειληθήκαμε με εξαίρεση μια φάση με τον Ντιγκινί. Είχαμε μια φάση με τον Γκοίκοβιτς. Θεωρώ ότι αν είχαμε την τελική πάσα θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Ο Άρης είχε μια ανούσια κατοχή μπάλας, δεν μας απείλησε σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα», είπε και συμπλήρωσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε σημαντικό ρόλο ο διαιτητής με τα σφυρίγματά του γιατί μας έβαλε στην περιοχή μας και πριν το γκολ του Άρη υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ το οποίο δεν δόθηκε. Παρόλο αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη. Οι παίκτες μου έκαναν αξιόλογη προσπάθεια. Η Λάρισα είναι σκληρή ομάδα, έχει ποιότητα και με την πάροδο του χρόνου θα δημιουργήσουμε μια ομάδα παρόμοια με αυτή που ήταν στο παρελθόν.

Σχετικά με τις ευκαιρίες του Άρη για τις οποίες αναφέρθηκε συμπλήρωσε ότι «ο Άρης είχε τρεις τελικές φάσεις. Δύο με τον Ντιγκινί και τη φάση με το δοκάρι σε 70 λεπτά. Στο 2-0 κάναμε ευκαιρίες αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι έτσι όπως ήταν σχεδιασμένο δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον Άρη να κάνει το παιχνίδι του. Το πρώτο γκολ του Άρη ήταν τυχερό εννοώ τον τρόπο με τον οποίον μπήκε στα δίχτυα».

Ερωτηθείς για την απουσία του Μόρα, απάντησε… «είναι και η απουσία του Ζίζιτς στο κέντρο της άμυνας αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Και ο Μόρας είναι εξίσου σημαντικός παίκτης».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα