Εμμανουηλίδης, ο νεότερος ever!

Εμμανουηλίδης, ο νεότερος ever!

Gazzetta team
Εμμανουηλίδης, ο νεότερος ever!

bet365

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει στην ιστορία της Α' Εθνικής και έχει γεννηθεί μετά την Πρωτοχρονιά του 2000, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος νεότερος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην πρώτη κατηγορία!

Σημαδιακό ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, όπου το «τριφύλλι» πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 κι έφτασε τους... 0 βαθμούς στην κατηγορία, «σβήνοντας» την περσινή του τιμωρία!

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που με το γκολ του για το 2-1 άνοιξε το «δρόμο» για τη νίκη των «πράσινων», ενώ παράλληλα κατέγραψε ένα ιστορικό ρεκόρ!

Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος παίκτης που βρίσκει δίχτυα σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, έχοντας γεννηθεί μετά το 2000, όντας πια το «χρυσό» παιδί του Millenium για τον Παναθηναϊκό!

Παράλληλα, έγινε και ο πέμπτος νεότερος στην ιστορία της ομάδας του, ξανά σε επίπεδο Α' Εθνικής και μπαίνοντας στην «πράσινη» Βίβλο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα