Χατσερίντι: «Να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Χατσερίντι: «Να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Χατσερίντι: «Να πάρουμε το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Εβγέν Χατσερίντι, μίλησε για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League αλλά και τον στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ στη Nova:

Για το πώς έζησε από τον πάγκο τον αγώνα με την Μπενφίκα: «Είχα πάρα πολύ αγωνία. Στεναχωριόμουν για το πώς θα καταλήξει το αποτέλεσμα γιατί φαινόταν από την αρχή ότι ‘στράβωσε’ το παιχνίδι. Καταφέραμε να βγάλουμε δυο μεγάλες ομάδες εκτός, δυστυχώς στην τρίτη ομάδα κολλήσαμε, δεν καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και τελικά έγινε αυτό που έγινε».

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Για τη δική του παρουσία στα προκριματικά του Champions League: «Δε σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για μένα η απόδοσή μου. Έκανα αυτό που έπρεπε, δούλεψα για την ομάδα, έπαιξα για την ομάδα, είχα κι εμπειρίες από τη Ντιναμό Κιέβου που είχαμε παίξει στο Champions League, οπότε δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Τα συναισθήματα που είχα, οι εμπειρίες που είχα ήταν η ... αγωνία. Το άμα θα περάσουμε ή όχι στην ουσία. Αυτό ήταν ...».

Για το αν βγαίνει ο ΠΑΟΚ πιο δυνατός ενόψει της συνέχειας: «Νομίζω πως ... ναι. Εχουμε μια καλή ομάδα, διαθέτουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ και πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και του χρόνου θα είμαστε εμείς σ’ ευνοϊκότερη θέση».

Για την προσαρμογή του: «Έχω κάποια θέματα με τη γλώσσα, λόγω του ότι δεν ήξερα αγγλικά, αλλά προσπαθώ κι εγώ να κάνω κάτι το καλύτερο. Κάνω μαθήματα για να μάθω αυτήν τη γλώσσα. Από εκεί και πέρα το κλίμα είναι πολύ θετικό. Με τους συμπαίκτες μου έχω έρθει πιο κοντά απ’ ότι στην αρχή, νομίζω ότι αυτό είναι λογικό αλλά έχω την αίσθηση πως όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά».

Για το προηγούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για αυτόν: «Αυτό δεν εξαρτιόταν πάντα από μένα. Υπήρχε η διάθεση πριν από δυο χρόνια αλλά το όλο θέμα έμεινε στις συζητήσεις, επειδή – μάλλον – δεν τα βρήκαν οι άνθρωποι των δυο ομάδων στις κουβέντες που είχαν».

Για τα όνειρά του πλέον με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Μ’ αρέσει πάρα πολύ εδώ, έχουμε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ το ξαναλέω. Δεν είναι μόνον τ’ ότι το θέλω εγώ, το θέλουμε όλοι κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, που το πιστεύω αυτό και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Για την επιστροφή στο πρωτάθλημα: «Είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις. Το ένα είναι προκριματικά για το Champions League και το άλλο είναι πρωτάθλημα Ελλάδας. Αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Θα πρέπει να καταλάβουμε κι οι ίδιοι ότι αλλιώς θα πρέπει ν’ αντιδράσουμε στο πρωτάθλημα γιατί ξεκινήσαμε με μείον δυο και πρέπει να καλύψουμε αυτούς τους βαθμούς για να βρεθούμε μπροστά».

Για τον Πανιώνιο: «Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη εικόνα για την ομάδα αυτήν, δεν τη γνωρίζω αλλά από αυτά που άκουσα από τους συμπαίκτες μου και κυρίως από τον Σάκχοφ, μου είπαν ότι πέρσι ήρθαμε ισόπαλοι 2-2 αλλά πρέπει να την κερδίσουμε, δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα