Επικίνδυνη έξοδος για ΑΕΚ

Gazzetta team
Επικίνδυνη έξοδος για ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ έχει επικίνδυνη έξοδο στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να σβήσει το -6 κόντρα στην Λαμία. Τέλος, Ατρόμητος - Ξάνθη στο άλλο ματς του Σαββάτου.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ξάνθη κι ετοιμάζεται να σβήσει μόλις από την δεύτερη αγωνιστική το -6. Οι «πράσινοι» με άριστη ψυχολογία κι εν μέσω διοικητικής αλλαγής.

Σκόραρε ο Χατζηγιοβάννης το πρώτο γκολ του αγώνα Παναθηναϊκός - Λαμία; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Δώνη και Οικονόμου. Η Λαμία από την πλευρά της θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την τριάρα της πρεμιέρας και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκτός ο Μπερτόλιο και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Τάσος Καραμάνος.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θέλει να κάνει το 2 στα 2 και μετά το διπλό στο Αγρίνιο θα προσπαθήσει να πάρει και το σκαλπ της Ξάνθης. Οι Περιστεριώτες δείχνουν σε καλή κατάσταση και φαίνεται πως ο αποκλεισμός από την Μπρεστ αποτελεί παρελθόν. Η Ξάνθη ήρθε στην Αθήνα με στόχο να σβήσει την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Παναθηναϊκό με τον τραυματία Μπρίτο και τον τιμωρημένο Ντουρίτσκοβιτς να μένουν στην ακριτική πόλη.

Τέλος, στην Τρίπολη ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί την ΑΕΚ στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας. Οι Αρκάδες το πάλεψαν κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά στο τέλος ηττήθηκαν δύσκολα και τώρα ετοιμάζονται στο πρώτο ματς στην έδρα τους για τους πρώτους βαθμούς. Ο Σάββας Παντελίδης μπορεί να υπολογίζει ξανά τους Βλάχο και Φερνάντεθ, ενώ εκτός έμειναν οι Τασουλής, Σάλες και Ρόλε.

Όσον αφορά την ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αρκαδία με αρκετά προβλήματα αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στην διάθεσή του τους Ροντρίγκο Γκάλο, Χρήστο Αλμπάνη και Λούκας Μπογέ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές αφού υπήρχε και το ευρωπαϊκό ματς.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (1/9)
Παναθηναϊκός - Λαμία 19:15 ΕΡΤ1
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 21:30 Novasports1
Ατρόμητος - Ξάνθη 21:30 ΕΡΤ1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα