«Ο Γκραντ και η Bec Tero στον Παναθηναϊκό»!

Νίκος Αθανασίου
«Ο Γκραντ και η Bec Tero στον Παναθηναϊκό»!

bet365

Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει πως ο Άβρααμ Γκραντ θα έχει ενεργό ρόλο στον Παναθηναϊκό ενώ στο επενδυτικό σχήμα βρίσκεται και εταιρία με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο έμπειρος προπονητής!

Μία νέα διάσταση στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στο άγνωστο fund της Panasia δίνει δημοσίευμα από το Ισραήλ. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Άβρααμ Γκραντ περιμένει ειδοποίηση για να έρθει στην Αθήνα και να αναλάβει την θέση του γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ, μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ. Παράλληλα, όμως, αποκαλύπτει πως θέση στο επενδυτικό σχήμα θα κατέχει και μία εταιρία, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο έμπειρος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης!

Στην Τέρο Σασάνα είχε εργαστεί ο Γκραντ και ο σύλλογος ανήκει στην εταιρία BEC-TERO! Μία εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της διασκέδασης στην Αφρική και στη νοτιοανατολική Ασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα