Στην Αθήνα ο Παϊρότζ

Στην Αθήνα ο Παϊρότζ

Νίκος Αθανασίου
Στην Αθήνα ο Παϊρότζ

bet365

Από το πρωί της Παρασκευής, ο Ταϊλανδός broker βρίσκεται στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον Βίκτωρα Ρέστη και θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να έχει ακόμη μία συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με την αλλαγή... σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Ταϊλανδός broker αφίχθη μέσω Κωνσταντινούπολης και όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που εξασφάλισε το gazzetta.gr, συνοδευόταν από Βίκτωρα Ρέστη.

Όσον αφορά το ραντεβού που θα έχει με τον Mr ΣΚΑΙ, εκεί οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα λάβει χώρα σε περίπου 3 εβδομάδες και θα είναι ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα