«Δυνατά» και για Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός!

«Δυνατά» και για Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
«Δυνατά» και για Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία επιδιώκει ώστε ακόμα και την τελευταία ώρα των μεταγραφών να κλείσει και τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Λαζάρ Μάρκοβιτς!
Από τις 27 Ιουλίου είχατε διαβάσει στο Gazzetta τις πληροφορίες από Σερβία και Αγγλία που ήθελαν ο Ολυμπιακός να έχει βρει την χρυσή τομή με την Λίβερπουλ για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς και να απέμενε πια το τελικό ΟΚ του έμπειρου μεσοεπιθετικού. Από τότε όμως οι εκτιμήσεις ανέφεραν πως θα έκλεινε. Για τον διεθνή Σέρβο μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ οι τελευταίες πηγές από το Νησί εμφανίζουν τους Πειραιώτες να κάνουν έναν ακόμα κύκλο συζητήσεων προκειμένου να κλείσουν εκτός από τον Τουρέ και τον Μάρκοβιτς.
Επίσης ότι έχουν μπει πάλι... δυνατά στην διεκδίκησή του. Στα 24 του ο άσος των Reds έχει τεθεί εκτός πλάνων και αναζητούσε την επόμενη ομάδα του. Ο Μάρκοβιτς έχει περάσει και από Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Φενέρ, Χαλ και Άντερλεχτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα