Γράφουν για Α.Ε.Κ. και Καρέλη...

Γράφουν για Α.Ε.Κ. και Καρέλη...

Gazzetta team
Γράφουν για Α.Ε.Κ. και Καρέλη...

bet365

Στο Βέλγιο σημειώνουν (πάλι) ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού της Γκενκ που δεν υπολογίζεται...

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε έντονη μεταγραφική δραστηριότητα με περιπτώσεις παικτών που ψάχνει για το άκρο της επίθεσης και για τη μεσαία της γραμμή. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαννιώτα, τρέχει και περιμένει την εξέλιξη της υπόθεσης Νάρσινγκ, γράφουν στην Ισπανία για τον Ραντόγια και την Ένωση που προσπαθεί να τον αποκτήσει και τώρα επανέρχονται και οι Βέλγοι για τον Καρέλη αναφέροντας ενδιαφέρον από την Ελλάδα και την ΑΕΚ (είχαν ξαναγράψει η αλήθεια είναι).

Σύμφωνα με τους Βέλγους στην Γκενκ δεν υπολογίζεται ο Έλληνας επιθετικός και όπως σημειώνουν δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση η ΑΕΚ μετά και την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League για να τον αποκτήσουν. Μάλιστα υπογραμμίζουν ότι η διοίκηση της Βελγικής ομάδας επιθυμεί να γλιτώσει το βαρύ συμβόλαιό του και να τον παραχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα