Κοντά σε Γιαννιώτα η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Κοντά σε Γιαννιώτα η ΑΕΚ!

bet365

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να υπογράψει στην ΑΕΚ, η οποία κινήθηκε γρήγορα για την απόκτησή του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Στην ΑΕΚ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, λύνοντας το συμβόλαιό του.

Ο 25χρονος εξτρέμ αναμένεται να υπογράψει στην ΑΕΚ, η οποία κινήθηκε γρήγορα για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Βαγιαδολίδ, με την οποία πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις, σκοράροντας τρεις φορές και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

Μάλιστα, ο Γιαννιώτας κατάφερε στο τέλος της περσινής σεζόν να πανηγυρίσει την άνοδο με την ισπανική ομάδα στην Primera Division.

Η απόκτηση του 25χρονου Έλληνα εξτρέμ από την ΑΕΚ δεν επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης και αποτελεί μία έξτρα προσθήκη, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται στο... παζάρι για την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών που χρειάζονται με έναν εξτρέμ και έναν χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα