Προς Χέρενφεν ο Ανσαριφάρντ

Προς Χέρενφεν ο Ανσαριφάρντ

Gazzetta team
Προς Χέρενφεν ο Ανσαριφάρντ

bet365

Ιρανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει τη καριέρα του στην Ολλανδία και συγκεκριμένα την Χέρενφεν.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα Σάλτσμπουργκ - Ερυθρός Αστέρας; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ολλανδία θα είναι όπως όλα δείχνουν η χώρα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο 28χρονος Ιρανός επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό να είναι σύμφωνος σε πιθανή πώλησή του. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Ιράν η νέα ομάδα του διεθνή σέντερ φορ θα είναι η Χέρενφεν, όπου και θα αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του Ρέζα Γκουτσανετζάντ, ο οποίος το καλοκαίρι έφυγε από την Ολλανδία για την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Στο ίδιο σημοσίευμα ωστόσο αναφέρεται πως και η Ουτρέχτη έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ανσαριφάρντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα