Ντέρμπι παραμονής με το «καλημέρα»

Book-nomikarios Book-nomikarios
Ντέρμπι παραμονής με το «καλημέρα»

bet365

O Βook-nomikarios πέτυχε την 7η σερί νίκη του με την επική πρόκριση της Ζενίτ επί της Ντιναμό Μινσκ και πάει για την πρεμιέρα της ελληνικής σούπερ λίγκας με 2 σημεία, ενώ μας "προσφέρει" και κάποια απ' τα προτεινόμενα hedging bets του Σ/Κ !
Άργησε να πραγματοποιήσει τις καλές μεταγραφές του ο Απόλλωνας και θα παίξει ανέτοιμος με τη Λάρισα, παρότι ο Γάλλος κόουτς Ίσμαελ πραγματοποίησε καλή προετοιμασία. Η Λάρισα άλλαξε αρκετά πρόσωπα στην ομάδα της όπως και ο Απόλλωνας.
Για την Ελαφρά Ταξιαρχία αποτελούν παρελθόν μεταξύ άλλων οι Albanis (εξτρέμ, 29/8), Papazoglou (κόφτης, 26/1), Čović (πορτιέρε, 22/0), Bartollini (στόπερ, 15/3), Castillejos (φορ, 19/1), Tsoukalas (χαφ, 12/1), Siatravanis (εξτρέμ, 13/0), Añete (χαφ, 17/1), Maatsen (εξτρέμ, 9/0), Dídac Devesa (χαφ, 10/0), Mendrinos (χαφ, 21/0), Zisopoulos (στόπερ, 13/0), Bijimine (στόπερ, 12/0). Άρον άρον στην αποστολή οι νεαποκτηθέντες Λούκιτς, Ζοάο Μασάντο και Οριχουέλα κι ας έκαναν 2-3 προπονήσεις ! Εκτός ο βετεράνος φορ Μάντζιος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι. Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το τελευταίο απόκτημα, ο Σικαμπάλα ! Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα : Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκονζάλες, Γκίνο, Κονέ, Ζοάο Πέδρο, Τριάδης, Μπεντινέλι, Άιλερς, Ελ Χέλβε.
H AEΛ επιθετικά πήρε κάποιους παίχτες που ίσως της «βγουν” καθώς σκόραραν έστω και σε υποδεέστερα πρωταθλήματα αρκετά συχνά, αλλά αμυντικά θα έχει ζόρια.
Δεν θα παίξουν στην πρεμιέρα οι Ζίζιτς (στόπερ, 24/0) και Λεοζίνιο (χαφ, 21/1). Απεχώρησαν μεταξύ άλλων και οι Božović (πορτιέρε, 27/0), Masouras (μπακ, 23/0), Rentzas (χαφ, 22/0), Aganović (χαφ, 23/1), Perrone (φορ, 25/1), Križman (φορ, 26/5), Lagos (κόφτης, 19/0), Wallace (μπακ, 22/0), Farkas (μπακ, 8/0), Jovanović (στόπερ, 11/0) και Nazlidis (στράικερ, 28/5), οπότε είναι μια εντελώς «νέα” ομάδα. Αναλυτικά, διαθέσιμοι είναι οι εξής βυσσινί : Κρίστινσον, Γκέκας, Καρανίκας, Μόρας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Σαχίτι, Μορσί, Φρίουι, Κούνιτς, Νούσιος.
H AEΛ επιθετικά πήρε κάποιους παίχτες που ίσως της «βγουν” καθώς σκόραραν έστω και σε υποδεέστερα πρωταθλήματα αρκετά συχνά, αλλά αμυντικά θα έχει ζόρια.
Ο Απόλλωνας έχει πραγματοποιήσει πιο ακριβές μεταγραφές στα χαρτιά και σε όλες τις θέσεις. Στη Ριζούπολη και πέρσι παρουσιάστηκε δυνατός. Κακή παράδοση του κόουτς Αντωνίου με αντίπαλο τον Απόλλωνα τόσο με τη Σπάρτη, όσο και στο περσινό 3-0 του Απόλλωνα επί της ΑΕΛ. Γενικά, η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει εξαιρετική παράδοση με την ΑΕΛ εντός, έχει να χάσει 32 έτη και μετράει 12-7-0 ρεκόρ στα παιχνίδια μαζί της αυτά τα χρόνια όταν την αντιμετωπίσει στη Ριζούπολη.
Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, ο Λεβαδειακός είναι ένα εκ των φαβορί για υποβιβασμό, οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν αρκετά στη μεταγραφική περίοδο και διαθέτουν το στοιχειώδες βάθος για ροτέσιον, επομένως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη.
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ -> 1 (2.35)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -> 1 (1.14)
ΒONUS : 8 EΛΛΗΝΙΚΑ HEDGING BETS
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ->OVER 1.5 ΠΕΝΑΛΤΥ (14.00)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -> ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ (12.00)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -> OVER 1.5 ΠΕΝΑΛΤΥ (14.00)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -> ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ (12.00)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. -> OVER 1.5 ΠΕΝΑΛΤΥ (14.00)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. ->ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ (12.00)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ -> OVER 1.5 ΠΕΝΑΛΤΥ (15.00)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ ->ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ (12.00)
ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ PLATINUM ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΕΧΡΙ 31/12/18 !

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).