Οριστικά στον Πανιώνιο ο Μανθάτης (pic)

Γιώργος Ντυμένος
Οριστικά στον Πανιώνιο ο Μανθάτης (pic)

bet365

Ο Πανιώνιος έκλεισε το deal για Μανθάτη και πλέον μπήκαν στη θέση τους όλα τα κομμάτια στο... μωσαϊκό της πλατείας
Στον Πανιώνιο οριστικά θα συνεχίσει ο Γιώργος Μανθάτης, καθώς ολοκληρώθηκε το deal μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών. Ο 21χρονος εξτρέμ παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο, ο οποίος με τη σειρά του «έκλεισε» τα εξτρέμ του. Σε 4-2-3-1 ή 3-4-3, με το δεύτερο να κερδίζει πόντους, διαμορφώθηκε το «κυανέρυθρο» παζλ των ακραίων, που θα έχει – όπως όλα δείχνουν – και έναν «διπλοθεσίτη». Τον Ουμάρ Καμαρά.
Πλέον στην Πλατεία υπάρχουν «κλασικοί» ακραίοι οι Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας που συνεχίζουν από πέρσι και από τη στιγμή που ξεκίνησαν βασικοί στα φιλικά με Παναιτωλικό και Παναχαϊκή, φαίνεται πως ξεκινούν τη σεζόν ως πρώτες επιλογές για το αρχικό σχήμα. Την τετράδα, μέχρι πρότινος, συμπλήρωναν οι «νέοι» Σεράφ και Σίντι, ενώ ο Καμαρά μετά την ουσιαστική αποχώρηση του Γεσίλ έρχονταν από τον πάγκο και αντικαθιστούσε τον Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσης. Αυτό συνέβη τόσο με τα «καναρίνια» όσο και με τους Αχαιούς, κάτι που «φωτογραφίζει» ότι ο 26χρονος προορίζεται κυρίως για το «κεφάλι», θέση που κατέχει.
Αυτόματα με την προσθήκη του Μανθάτη μπήκαν όλα τα μεσοεπιθετικά κομμάτια στο «κυανέρυθρο»... μωσαϊκό, αν και υπάρχει ανοικτά παράθυρο για έναν κλασικό φορ (π.χ. Μάνος). Ομως ακόμη και χωρίς περαιτέρω ενίσχυση πλέον υπάρχουν πολλές λύσεις, αφού σε περίπτωση που προκριθεί η λύση με 3-1 (δηλαδή με παίκτη πίσω από τον σέντερ φορ), υπάρχει και ο Αλμπεργκ, που είναι περισσότερο «δεκάρι«, ενώ ας μην ξεχνάμε πως στην εξίσωση παραμένει και ο Τσιλούλης.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ένταξη στο έμψυχο δυναμικό της του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μανθάτη.

Ο διεθνής μέσος πραγματοποίησε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση με τα κυανέρυθρα και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα