Αστέρας Τρίπολης: Ευρώπη ξανά

Αστέρας Τρίπολης: Ευρώπη ξανά

bet365

Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον Αστέρα, με την ομάδα της Τρίπολης να πλασάρεται στην πρώτη 5άδα και να επιστρέφει στην Ευρώπη. Κάτι ανάλογο θα ψάξει και φέτος, έχοντας φυσικά και το στόχο του Κυπέλλου πολύ ψηλά.

Είναι από τις ομάδες που «χτυπάει» τον καθένα στα ίσια. Χαρακτηριστικό ότι κανείς «μεγάλος» πέρυσι δεν τον νίκησε στην έδρα του. Ο Αστέρας επέστρεψε στην Ευρώπη και με το φετινό ρόστερ να είναι πιο... γεμάτο, ο Σάββας Παντελίδης θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

Η Χιμπέρνιαν έβαλε φραγμό στο ευρωπαϊκό του ταξίδι νωρίς αλλά στην Τρίπολη είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν ξανά στις εκτός συνόρων διοργανώσεις.

Και ποιος εξάλλου μπορεί να βάλει στοπ στα όνειρα μιας ομάδας που έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως ό,τι ονειρεύεται το πραγματοποιεί. Ενα όνειρο είναι κι η διάκριση στο Κύπελλο. Μετά τη συμμετοχή στον τελικό, η κατάκτηση του τροπαίου είναι κάτι που δεν το κρύβουν πως θέλουν να το πετύχουν.

Ήρθαν: Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Βαλεντίνος Βλάχος, Μάρτιν Ρόλε, Τασουλής, Φρανκ Μπέλοκ, Λούκας Σάλας, Ανχελ, Ματρικάρντι

Έφυγαν: Γιαννούλης, Μπέρτος, Τόνσο, Ντουντού, Ισνάλντο, Σελίν, Χι Τζαννγκ, Μακροστέργιος, Αντζουλάς

Προπονητής: Ο Σάββας Παντελίδης είναι αυτός που πήρε την ομάδα πέρυσι από τις τελευταίες θέσεις και την επανέφερε στον... αφρό. Του πιστώνεται ότι έχει φτιάξει ένα σύνολο που «χτυπάει» κάθε ματς, έχει το δικό της τρόπο παιχνιδιού και καταφέρνει να παίρνει σπουδαία αποτελέσματα.

Αστέρι: Είναι μια ισορροπημένη ομάδα, με ρόστερ όπου δεν υπάρχει κάποιο "αστέρι". Αναμφισβήτητα όμως ο Μανιάς, που ήταν στο περσινό πρωτάθλημα ο πρώτος Ελληνας σκόρερ ξεχωρίζει μιας και είναι ό,τι πιο.. καυτό διαθέτει η ομάδα.

Θα πανηγυρίσει αν: Του χρόνου τέτοια εποχή παίζει και πάλι στην Ευρώπη και φυσικά αν πάει στο Κύπελλο πολύ μακριά. Ιδεατά μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Θα αποτύχει αν: Δεν καταφέρει τα παραπάνω που είπαμε και αν η ομάδα δεν μπορέσει να διατηρηθεί στην πρώτη 5άδα. Οι βλέψεις αυτής της ομάδας είναι υψηλές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα