Ανακοινώνει Τζούρτζεβιτς η Χιχόν

Ανακοινώνει Τζούρτζεβιτς η Χιχόν

Gazzetta team
Ανακοινώνει Τζούρτζεβιτς η Χιχόν

bet365

Στην Σπόρτινγκ Χιχόν θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Ούρος Τζούρτζεβιτς με τον Ολυμπιακό να βάζει σχεδόν 2 εκατ. ευρώ στα ταμεία του από την παραχώρηση του Σέρβου άσου.

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης με 200+ ειδικά στοιχήματα και με κορυφαίες online αποδόσεις! (21+)

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ήρθε με πολλά όνειρα στον Ολυμπιακό αλλά δεν κατάφερε ποτέ να αποδώσει τα αναμενόμενα. Έτσι, ο παίκτης δεν βρισκόταν στα πλάνα των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν και ο ίδιος έψαχνε την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Αυτή θα είναι όπως όλα δείχνουν η Σπόρτινγκ Χιχόν η οποία κατέθεσε την καλύτερη προσφορά και κέρδισε στο νήμα την Ρίζεσπορ η οποία επίσης είχε δείξει ενδιαφέρον με τον Ολυμπιακό να κερδίζει ένα ποσό που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 2 εκατ. ευρώ. Οι επαφές των δύο πλευρών είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα