Ξάνθη - Ηρακλής 2-1 (φιλικό)

Gazzetta team
Ξάνθη - Ηρακλής 2-1 (φιλικό)

bet365

Η ακριτική ομάδα στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη της Super League νίκησε με 2-1 τον Γηραίο με γκολ των Ορφανίδη και Μελισσόπουλου. Ο Πασάς το γκολ του Ηρακλή.

Το απόγευμα της Κυριακής η Ξάνθη αντιμετώπισε στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας της τον Ηρακλή, μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Super League.

Ο Ράσταβας έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που είτε δεν αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε καθόλου, στο 1-1 του Σαββάτου με την Λάρισα.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από τα γκολ των Ορφανίδη (19′) και Μελισσόπουλου (59′) για την Ξάνθη και του Πασά, που στο 27′ έκανε το 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με α’ βοηθό τον Δημήτρη Κηλικιώτη της ΕΠΣ Ξάνθης, β’ βοηθό τον Μάριο Γκιόση και 4ο διαιτητή τον Χρήστο Κακουλίδη της ΕΠΣ Θράκης.

Οι συνθέσεις:
XANTHI FC: Γκαραβέλης, Θυμιάνης, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Φασίδης, Κοβάσεβιτς (63′ Μελιόπουλος), Καντά (63′ Αγγελόπουλος), Ορφανίδης (89′ Τενεκές), Σουλεϊμάν (79′ Τριανταφύλλου), Φάκης (86′ Τσάπαρης), Μελισσόπουλος (82′ Γκατζόγιας).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Κούκολης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Πασάς, Περόνε, Τάι, Χασομέρης, Χιτζίδης. Έπαιξαν και οι: Βοσνιάδης, Γεωργίου, Γρηγοριάδης, Ζιάμπαρης, Καλτσάς, Κούσας, Κουτρουμάνος, Μενδρινός, Παπαδόπουλος Ι., Πτηνόπουλος, Ρόβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα