Η «Αγιά Σοφιά» ...έρχεται! (Vid)

Η «Αγιά Σοφιά» ...έρχεται! (Vid)

Gazzetta team
Η «Αγιά Σοφιά» ...έρχεται! (Vid)

bet365

Νέο βίντεο από την κάμερα του agiasofia.today που καταγράφει την απίθανη πρόοδο και πορεία των εργασιών για το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ.

Η πρόοδος των εργασιών στο χώρο που δημιουργείται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι απίθανη και απόλυτα εμφανής στο βίντεο που έφτιαξαν από το agiasofia.today και έδωσαν στη δημοσιότητα τώρα που ο χώρος είναι άδειος λόγω της άδειας των εργαζομένων για την 15η Αυγούστου.

«Το εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έμεινε για πολύ λίγες μέρες άδειο, αφού οι εργαζόμενοι έπρεπε και να ξεκουραστούν μετά από ένα χρόνο ακατάπαυστης εργασίας. Ακόμα κι έτσι όμως, η κάμερα του agiasofia.today επισκέφθηκε τον ιερό ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας και κατέγραψε εικόνες που προκαλούν χαρά και συγκίνηση.

Εκεί όπου για 14 χρόνια υπήρχε μόνο μια αλάνα-απομεινάρι δοξασμένων εποχών, τώρα πια έχει πάρει ζωή και... μπόι το όνειρο των οπαδών της ΑΕΚ. Η εξέλιξη των έργων είναι πια εντυπωσιακή και η δουλειά θα συνεχιστεί από την ερχόμενη Δευτέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα