Χωρίς Κομεσίδη με τον Εργοτέλη ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Χωρίς Κομεσίδη με τον Εργοτέλη ο ΟΦΗ

bet365

Χωρίς τον Δημήτρη Κομεσίδη, θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, κόντρα στον Εργοτέλη (Σάββατο 18/8, 19:00), στο Γεντί Κουλέ.

Ο Έλληνας στόπερ εξακολουθεί να κάνει ατομικό και θεραπεία και δεν θα είναι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου ούτε σ' αυτό το φιλικό, μετά από εκείνο με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εξάλλου, οι ενοχλήσεις του Κομεσίδη ενδέχεται να τον αφήσουν εκτός μάχης και για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, βάζοντας σε σκέψεις τον Έλληνα προπονητή για την απόκτηση στόπερ.

Ατομικό και θεραπεία ακολουθεί και ο Κοροβέσης, ωστόσο την Παρασκευή (17/8) θα επιχειρήσει να μπεί στο πρόγραμμα και θα φανεί αν τελικά θα τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παινχίδι.

Οι παίκτες του ΟΦΗ την Πέμπτη (16/8) επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τετάρτης (15/8), με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Την Παρασκευή (17/8) το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα