Βέρνμπλουμ: Περνάει ιατρικά και υπογράφει!

Βέρνμπλουμ: Περνάει ιατρικά και υπογράφει!

Βέρνμπλουμ: Περνάει ιατρικά και υπογράφει!

bet365

Ο Σουηδός χαφ περνάει το πρωί της Πέμπτης (16/8) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΑΠΟΕΛ - Χάποελ Μπερ Σεβά και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ντε Βινσέντι σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ έχει μπει στην τελική ευθεία της. Το πρωί της Πέμπτης (16/8) ο Σουηδός περνάει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Λούμπος Μίχελ η υπόθεση του Βέρνμπλουμ φτάνει στο τέλος της και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα