Ατομικό για Μπρίτο, Σαρπόνγκ και Λισγάρα

Gazzetta team
Ατομικό για Μπρίτο, Σαρπόνγκ και Λισγάρα

bet365

Σε δυο γκρουπ γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης τη Δευτέρα (13/8), με όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Το διήμερο με τους αγώνες προετοιμασίας με τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Ορφέα Ξάνθης ανήκει στο παρελθόν για την ξανθιώτικη ομάδα, η οποία γυμνάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε δύο γκρουπ.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του Κυριακάτικου φιλικού και στο 3-0 επί του Ορφέα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ όσοι δεν συμμετείχαν γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του, έβγαλαν τα συμπεράσματά τους από τις αναμετρήσεις προετοιμασίας και είδαν το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς να παίρνει αγωνιστικό χρόνο στο παιχνίδι με τον Ορφέα.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μπρίτο, Σαρπόνγκ και Λισγάρας, με τον κεντρικό αμυντικό των Ακριτών να αποχωρεί στο 40ό λεπτό του αγώνα με τον Άρη με την επάνοδό του να προγραμματίζεται στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Για την Τρίτη (13/8) έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα