Η «πρώτη» για Νάτχο και Μεριά!

Η «πρώτη» για Νάτχο και Μεριά!

Δημήτρης Τομαράς
Η «πρώτη» για Νάτχο και Μεριά!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αξιοποίησε το προπονητικό φιλικό με τον Ατρόμητο Πειραιά για να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Νάτχο ως αλλαγή και ενώ ξεκίνησε βασικό στην τετράδα της άμυνας τον Γιασίν Μεριά...

Ο Μεριά σε σχέση με τον Νάτχο έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του και κρίθηκε έτοιμος για να χριστεί βασικός κάνοντας το άτυπο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ισραηλινός από την άλλη που είναι περισσότερο οκτάρι μπήκε ως αλλαγή για να αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά στο πνεύμα και την λογική της ομάδας του Ολυμπιακού. Αναμφίβολα θέλει ακόμα τον χρόνο του για να πιάσει το 100% αλλά πρόκειται για έναν μέσο με τρομερή ποιότητα που ανεβάζει για τα καλά τον άξονα των Πειραιωτών. Στο προπονητικό φιλικό στον Ρέντη με τον Ατρόμητο Πειραιά - όπου το σκορ... ξέφυγε - ως γνωστόν ήταν βασικός ως εξάρι ο Βασίλης Τοροσίδης. Είναι ένας ρόλος στον οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και ανταποκριθεί στο παρελθόν και στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα