ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 1-0

Νίκος Μαρούδας
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 1-0

bet365

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΑΕΛ (1-0) στη Λάρισα, δείχνοντας ξανά πρόβλημα στο γκολ, καθώς και ότι η ανάγκη απόκτησης καλού σέντερ φορ ε είναι επιτακτική. Ανέβηκαν στο δεύτερο οι «πράσινοι», χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα. Ο Πίτι το όμορφο τέρμα των «βυσσινί».

Δύο πρόσωπα έδειξε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την ΑΕΛ. Οι «πράσινοι», γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την ομάδα της Λάρισας, σε ένα παιχνίδι όπου για 45 λεπτά οι «βυσσινί» ήταν ανώτεροι, με την ομάδα του Δώνη να ισορροπεί και να αξίζει κάτι περισσότερο με την εικόνα της στην επανάληψη

«Έκρυψε» την μπάλα η ΑΕΛ και σκόραρε ο Πίτι

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να φτάνουν σε ένα πανέμορφο γκολ μόλις στο 6'. Πίτι και Κούνιτς... έκρυψαν την μπάλα, ο δεύτερος βρήκε εξαιρετικά τον πρώτο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Διούδη για το 1-0.

Η ΑΕΛ, συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλεί και στη συνέχεια του πρώτου μέρους. Από το 20λεπτο κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε με τον Παναθηναϊκό να μην απειλεί μέχρι το 42', όταν κι ένα σουτ του Δώνη κατέληξε στην αγκαλιά του Κρίστινσον. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με την ΑΕΛ να προηγείται δίκαια...

Δοκάρι η ΑΕΛ, ανέβηκε ο Παναθηναϊκός που του ακυρώθηκε γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να μπαίνει καλύτερα. Όμως, η πρώτη καλή στιγμή και για ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία του δεύτερου 45λεπτου άνηκε και πάλι στην ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, στο 54' μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίτι, ο Νούνιτς πήρε την κεφαλιά κι είδε τον Διούδη να σώζει, ενώ σε δεύτερο χρόνο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Από την στιγμή εκείνη κι έπειτα, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, οι «πράσινοι» πήραν μέτρα στο γήπεδο και χωρίς να είναι απειλητικοί γύρισαν αρκετά φορές όμορφα την μπάλα, αλλά για ακόμα μια φορά τους έλειπε το καλό τελείωμα... Φάνηκε η απουσία του επιθετικού που αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες.

Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε, αλλά σωστά δεν μέτρησε. Στο 80', ο Κουλιμπαλί έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Ρεγκάκος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ήταν για ένα βήμα σε θέση οφσάιντ με το τέρμα του να μην μετρά. Κάπως έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τις δύο ομάδες να μην κάνουν κι από τα καλύτερά τους παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον (57’ Γκέκας), Γρομιτσάρης, Μόρας (39’ Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Φατιόν (91’ Χαλάτσης), Μιλοσάβλιεβιτς (79’ Μπάλας), Μόρσι (57’ Φριουί), Κούνιτς (46’ Νούνιτς), Πίτι (57’ Καρανίκας), Ντέλετιτς (81’ Πινακάς), Σαχίτι (81’ Μάρκος).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (63’ Οικονόμου), Κουρμπέλης (83’ Κουντουριώτης), Μαυρομμάτης (63’ Θεοχάρης), Γιόχανσον (63’ Κουλιμπαλί), Δώνης (78’ Ρεγκάκος) , Κάτσε (63’ Τζανδάρης), Χατζηθεοδωρίδης (63’ Ινσούα), Μπουζούκης (78’ Πίσπας), Μουνιέ (63’ Κολοβέτσιος), Εμμανουηλίδης (63’ Χατζηγιοβάνης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα