Το πρόγραμμα «βουνό» του ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα «βουνό» του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Το πρόγραμμα «βουνό» του ΠΑΟΚ

bet365

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και θα φιλοξενηθεί από Ολυμπιακό, Αρη, πριν ή μετά από ευρωπαϊκό του αγώνα. Από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου και σε διάστημα 20 ημερών, θα κληθεί να δώσει 6 ματς.
«Κλειδωμένη» θέση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διεκδικεί και την είσοδό του σε εκείνους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε σήμερα το καλαντάρι της επόμενης σεζόν και έτσι ας δούμε πως «κουμπώνουν» ανά μήνα τα ματς των Θεσσαλονικιών και τις.. δύσκολες εβδομάδες με σερί αγώνες.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ περάσει την Σπαρτάκ, στις 21 ή στις 22 Αυγούστου θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί το ΣΚ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τούμπα – δύσκολο παιχνίδι – και στα «καπάκια» στις 28 ή στις 28 του μηνός η ευρωπαϊκή του ρεβάνς.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ως συνέχεια των παραπάνω, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου θα έχει αγώνα στη Νέα Σμύρνη, αρκετά δύσκολη έξοδος δηλαδή. Ετσι σε διάστημα «χοντρικά» 12 ημερών, το κοντέρ του ενδέχεται να μετρήσει δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια (όπου θα διακυβεύεται το σεντόνι και αρκετά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ), plus ισάριθμα εγχώρια με «δυνατούς» αντιπάλους. Συνεχίζουμε στο μήνα με δεδομένο ότι στις 18, 19 ή 20 θα δώσει τον πρώτο του αγώνα σε κάποιον όμιλο, Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα. Η πρεμιέρα του στο γκρουπ θα γίνει εν μέσω Κρήτης, αφού την 3η αγωνιστική θα φιλοξενηθεί στο «Γεντί Κουλέ» και μεγάλου ντέρμπι, καθώς την 4η θα υποδεχθεί την Ενωση. Δύσκολη εβδομάδα αυτή, καθώς σε διάστημα 7, χοντρικά, ημερών θα παίξει κατά σειρά με ΟΦΗ, ευρωπαϊκή ομάδα και ΑΕΚ.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Αρχές Οκτωβρίου (3,4,5) θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική των ομίλων και τα πράγματα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» παραμένουν... δύσκολα. Λίγες ημέρες πριν θα παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό και ύστερα από ένα ντέρμπι και «κολλητές» ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα κληθεί να κάνει διαχείριση υποδεχόμενος τον Απόλλων Σμύρνης. Ακολουθεί διακοπή, ξεκούραση, αλλά στις 20 έρχεται ακόμη μία «διαβολοβδομάδα». Για την 7η αγωνιστική θα φιλοξενηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ακολουθεί το 3ο παιχνίδι του ομίλου και στα «καπάκια» θα υποδεχθεί το «τριφύλλι». Ετσι «κολλητά» θα έχει Αρη, Ευρώπη, Παναθηναϊκό.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ο μήνας θα συνεχίσει από εκεί που τελείωσε ο Οκτώβριος. Την 9η αγωνιστική θα παίξει με τον Ατρόμητο εκτός, αμέσως μετά έχει προγραμματιστεί το 4ο παιχνίδι του ευρωπαϊκού του γκρουπ και στα «καπάκια» θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό. Ετσι ως «σούμα» από τις 20/10 μέχρι τις 11/11 θα δώσει 2 ευρωπαϊκά ματς, θα παίξει σε «Κλεάνθης Βικελίδης», Περιστέρι και θα υποδεχθεί Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό. Φορτωμένα πολύ τα πράγματα... Υστερα «χαλαρώνει» - υπάρχει και κενό λόγω Εθνικών – και φτάνουμε στο τέλος του μήνα, όπου θα φιλοξενήσει την Ξάνθη, αμέσως μετά θα γίνει η 5η αγωνιστική του ομίλου και ύστερα θα πάει στη Λαμία. Διαχειρίσιμα πράγματα, σε σχέση πάντα με τα προηγούμενα.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Το φινάλε των ομίλων έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 11, 12, 13 Δεκεμβρίου, πριν από το εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ και μετά το εκτός στη Λιβαδειά, ενώ αν συνεχίσει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα παίξει ξανά τον Φλεβάρη.
*Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες του Κυπέλλου, οπότε δεν μπορούν να συμπεριληφθούν επίσημα στο καλαντάρι. Ομως πέρσι το τριήμερο 19, 20-21/9 έγινε η 1η αγωνιστική των ομίλων, στις 24, 25, 26/10 η 2η και στις 28, 29, 30/11 η 3η. Κατά πάσα πιθανότητα και φέτος θα συμβεί κάτι ανάλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα