Δανεικοί: Οι περιπτώσεις από το λιμάνι

Γιώργος Ντυμένος
Δανεικοί: Οι περιπτώσεις από το λιμάνι

bet365

Οι Μαρτίνες, Καραμάνος, Μανθάτης και Βέργος είναι παίκτες του Ολυμπιακού που απασχολούν αρκετές ομάδες.
Μπήκαμε στην τελική ευθεία του καλοκαιριού και αρκετοί «κοιτάνε» προς Ολυμπιακό μεριά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παίκτες που είτε τους παραχωρούν δανεικούς, είτε ελεύθερους αλλά διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ας δούμε εκείνους που «απασχολούν» ορισμένες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.
ΜΑΡΤΙΝΕΣ: Ο Αργεντινός χαφ αποτελεί μία πολύ καλή λύση για τη θέση Νο10. Το όνομά του έχει «παίξει» για τη μισή κατηγορία, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα φαίνεται ότι Περιστέρι και Τρίπολη δείχνουν πιο «ζεστοί». Αλλά ως εκεί.
ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ: Ο 28χρονος έκανε δύο πολύ καλές σεζόν στην Πορτογαλία και έχει καλό όνομα στη χώρα της Ιβηρικής. Η περίπτωσή του «παίζει» για αρκετούς και εσχάτως «ακούγεται» και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανεξάρτητα τι μέλλει γενέσθαι με τον Κόντε.
ΒΕΡΓΟΣ: Ο 22χρονος φορ ενδέχεται να επαναπατριστεί, μετά από μία διετία σε Ρεάλ Μαδρίτης Β και Βάσας. Η προοπτική του Πανιωνίου «παίζει» από καιρό, αλλά τα πάντα είναι ρευστά.
ΜΑΝΘΑΤΗΣ: Από τις καλές λύσεις για τα άκρα και γενικότερα τη μεσοεπιθετική λειτουργία μίας ομάδας. Ο Λεβαδειακός είναι εκείνος που έχει δείξει από καιρό το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα