Ερχεται ο Πιρίς

Θοδωρής Βασίλης
Ερχεται ο Πιρίς

bet365

Ο Ουρουγουανός «κόφτης» αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας για λογαριασμό του Πανιωνίου. Τελική ευθεία για Μπανανά.
Παίκτης του Πανιωνίου μπορεί να λογίζεται ο Σεμπαστιάν Πιρίς. Ο Ουρουγουανός «κόφτης» που έπαιζε στη Λίβερπουλ της πατρίδα του (έχει ύψος 1.85) συμφώνησε με τους «κυανέρυθρους» και κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα θα είναι στην Ελλάδα. Εφόσον δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, θα υπογράψει και μετά θα ανακοινωθεί από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Πάντως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι η τελευταία καλοκαιρινή προσθήκη στην πλατεία, καθώς «τρέχουν» και το ζήτημα της επιστροφής του Γιάγια Μπανανά. Ο Καμερουνέζος στόπερ βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας και ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις. Το ζήτημά του χαρακτηρίζεται «ημερών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα