Ναζλίδης: «Βγήκαμε υγιείς»!

Gazzetta team
Ναζλίδης: «Βγήκαμε υγιείς»!

bet365

Στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στάθηκε και ο Θωμάς Ναζλίδης τονίζοντας ουσιαστικά ότι οι παίκτες προσπαθούσαν να αποφύγουν τραυματισμό.

«Όλοι οι παίκτες βγήκαν υγιείς από τον αγωνιστικό χώρο, αυτό είναι το σημαντικότερο. Όταν είναι έτσι ο αγωνιστικός χώρος, κάνεις ένα βήμα και μετά ακόμη τέσσερα για να αποφύγεις πράγματα. Η ομάδα έδειξε την ποιότητά της στα φιλικά παιχνίδια που έγιναν στην Ολλανδία», είπε ο έμπειρος επιθετικός και συμπλήρωσε. «Είμαστε σε μια φάση προετοιμασίας, σ’ αυτό το στάδιο δεν χωράει ούτε η χαρά, ούτε και η απογοήτευση. Κάνουμε σταθερά βήματα και κάθε φορά παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα, αυτό είναι το πιο σημαντικό όπως και η χημεία που έχουμε μεταξύ μας η ομάδα». Σε ερώτηση για το που αφιερώνει το γκολ, απάντησε… «στον Θεό και στην οικογένεια μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα