Αγωνία για Μπογέ

Αγωνία για Μπογέ

Gazzetta team
Αγωνία για Μπογέ

bet365

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Αργεντίνου εξτρέμ περιμένουν στην ΑΕΚ για να δουν αν θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με τη Σέλτικ.

Στα προβλήματα που υπήρχαν με τους Τσιγκρίνσκι και Μάνταλο ήρθε να προστεθεί και αυτό του Μπογέ για την Ενωση, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς στην προθέρμανση του Celtic Park. Η πρώτη εκτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά επειδή ο χρόνος πιέζει, θα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δουν αν θα είναι ή όχι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη ρεβάνς της Τρίτης με τους Σκωτσέζους. Ενα ματς από το οποίο δε θα απουσιάσουν μόνο οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι-Μάνταλος αλλά και ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος μετά την άδικη αποβολή του στη Γλασκώβη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα