Μένει στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα!

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα!

Gazzetta team
Μένει στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα!

bet365

Η Λας Πάλμας δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και ο Αργεντινός μπακ παραμένει στο «τριφύλλι»!

Σημαντική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ενημέρωσε πως ο Ινσούα παραμένει στο ρόστερ τους. Οι «πράσινοι» απέρριψαν την πρώτη πρόταση της Λας Πάλμας, εμμένοντας στην υπογεγραμμένη ρήτρα του 1.5 εκατομμυρίου. Οι απαιτήσεις αυτές δεν καλύφθηκαν ποτέ από την ομάδα των Κανάριων Νήσων και σήμερα που εξέπνευσε η προθεσμία ισχύς της ρήτρας, έγινε συνάντηση με τον Ινσούα, στον οποίο ο Νίκος Νταμπίζας εξήγησε τους λόγους που δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση, τονίζοντάς πως η πολιτκή της ομάδας είναι ότι προέχει να ενδυναμωθεί και όχι να αποδυναμωθεί το ρόστερ.

Όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι» μετά το τέλος της συνάντησης, ο παίκτης κατανόησε ότι είναι σημαντικός για το μέλλον της ομάδας και συμφώνησε να παραμείνει.

Αλλαγή στο φιλικό

Στο μεταξύ, λόγω της αναμέτρησης με τη Λαμία τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ο αντίπαλος για το φιλικό της 18ης Αυγούστου άλλαξε, με τον Λεβαδειακό να είναι τελικά ο αντίπαλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα