Γενική είσοδος το Σάββατο 5 ευρώ

Gazzetta team
Γενική είσοδος το Σάββατο 5 ευρώ

bet365

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση τόσο για τα εισιτήρια διαρκείας, όσο και για εκείνα του φιλικού με τον Παναιτωλικό
Ανακοίνωση τόσο για τα εισιτήρια διαρκείας, όσο και για εκείνα του φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό εξέδωσε ο Πανιώνιος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της πως στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (11/08, 19:00) θα ισχύσει γενική είσοδος 5 € και θα λειτουργήσουν οι θύρες 4, 5-6 και 7.
Όι φίλαθλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί ή ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας τους για την νέα αγωνιστική περίοδο θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο με τις ήδη ενεργές τους κάρτες διαρκείας.
Η πώληση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/08 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 16:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.
Παράλληλα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Κων. Παλαιολόγου 24 & Αδραμυτίου 36, Νέα Σμύρνη) από τις 12:00 έως τις 18:00 το Σάββατο 11/08 θα γίνεται έκδοση εισιτηρίων διαρκείας καθώς επίσης κι έπειτα από αυξημένη ζήτηση, για την ημέρα εκείνη και μόνο θα γίνονται ανανεώσεις και των περσινών κατόχων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα