Ενοχλήσεις και προληπτικά εκτός ο Ινσούα

Ενοχλήσεις και προληπτικά εκτός ο Ινσούα

Νίκος Μαρούδας
Ενοχλήσεις και προληπτικά εκτός ο Ινσούα

bet365

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του φιλικού με την Ομόνοια το απόγευμα της Κυριακής, καθώς ο Ινσούα παραπονέθηκε για ενόχληση στο ισχίο και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής.

Έτοιμος για το φιλικό της Κυριακής με την Ομόνοια στην Κύπρο είναι ο Παναθηναϊκός. Η απογευματινή προπόνηση όμως ολοκληρώθηκε με ένα έκτακτο πρόβλημα μιας και ο Ινσούα παραπονέθηκε για ενόχληση στο ισχίο και προληπτικά αποκλείστηκε από την αποστολή.

Η αποστολή του «τριφυλλιού», θα αναχωρήσει για την Κύπρο το πρωί της Κυριακής στις 21:15 και θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στις 19:30.

Η αποστολή: Διούδης, Κότσαρης, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Οικονομόπουλος, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Τζανδάρης, Κάτσε, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Πίσπας, Σέχου, Αποστολάκης, Ρεγκάκος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα