Νίκησε τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Νίκησε τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων...

Εκτός έδρας φιλική νίκη για τον Πανιώνιο, ο οποίος επικράτησε στη Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης με 0-1. Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό, ήταν καλύτερη από τον Απόλλωνα κι έδειξε ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο από αυτό κόντρα στη Λαμία.

Το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ, διαμόρφωσε με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο Ντουρμισάι, ο οποίος είχε και δοκάρι με απευθείας φάουλ.

Οι συνθέσεις:
Απόλλων Σμύρνης:
Χουάντερσον, Πετσόνι (77’ Βαφέας), Κοντοές (66’ Γκίνο), Κύργιας, Τζανετόπουλος (77’ Βλάχος), Στάθης, Σούλτς, Γκονζάλες, Μπετινέλι (86’ Μπετινέλι), Χέλβε, Μάντζιος (79’ Καλλέργης)
Πανιώνιος: Μανοϊλοβιτς, Κούρντι (68' Παπαγεωργίου), Κότσιτς (47' Σαραμαντάς), Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος (75' Μίκο), Κεϊτά (59' Αλμπεργκ), Οικονομίδης (46' Κόρμπος), Μασούρας (59' Καμαρά) Σπιριντόνοβιτς (59' Σεράφ), Ντουρμισαι (59' Σίντι Αλί)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα