Πρώτος στόχος ο Γκιγιέρμε

Πρώτος στόχος ο Γκιγιέρμε

Gazzetta team
Πρώτος στόχος ο Γκιγιέρμε

bet365

Ο Ολυμπιακός παλεύει τον Βραζιλιάνο χαφ, ο Ντουάρτε που ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισε στην Ντεπορτίβο η οποία όμως ψάχνει να πουλήσει τον Γκιγιέρμε.

Νέα παιχνίδια σε περιμένουν στο καζίνο της Sportingbet. 21+

Οι «ερυθρόλευκοι« θέλουν δύο μεταγραφές στα χαφ μέχρι το τέλος του Αυγούστου και γι' αυτό τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός προσπάθησε ν' αποκτήσει τουλάχιστον έστω έναν μέσο για να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα (θα γίνει γνωστή μέχρι το βράδυ της Παρασκευής) για τα ματς με την Λουκέρνη.

Το όνομα του Γκιγιέρμε προέκυψε τα τελευταία 24ωρα. Ο μέσος της Ντεπορτίβο όπως όλα δείχνουν θα πωληθεί. Η Λα Κορούνια υποβιβάστηκε στην Σεγούντα πούλησε την Πέμπτη στην Μπέτις τον Σίδνεϊ έναντι 3,5 εκατομμυρίων (σε δύο δόσεις 2 εκατ. μπροστά, 1,5 η δεύτερη) και ψάχνει να πουλήσει και τον Βραζιλιάνο χαφ (έχει ιταλικό διαβατήριο).

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του με τους Ισπανούς να το πάνε ένα βήμα παρακάτω. Οι τελευταίες πληροφορίες τους έλεγαν πως ο Γκιγιέρμε θα μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις μέχρι την Δευτέρα!

Την ίδια ώρα η Ντέπορ ανακοίνωνε την απόκτηση του Ντομίνγκος Ντουάρτε. Ο Πορτογάλος θα πάει ως δανεικός από την Σπόρτινγκ στην Λα Κορούνια. Ο Ντουάρτε ήταν μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Γκιγιέρμε την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές στην La Liga και 2 στο Κύπελλο Ισπανίας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα