Και τυπικά στην ΑΕΛ ο Κρίστινσον

Και τυπικά στην ΑΕΛ ο Κρίστινσον

Φώτης Καρακούσης
Και τυπικά στην ΑΕΛ ο Κρίστινσον

bet365

Παίκτης της ΑΕΛ είναι και επίσημα ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον με τον διεθνή Ισλανδό τερματοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Σημαντική κίνηση για την θέση του τερματοφύλακα από την ΑΕΛ, με τους... βυσσινί να ανακοινώνουν την απόκτηση του 29χρονου Ισλανδού Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Ο έμπειρος πορτιέρο βρέθηκε σήμερα στην Λάρισα, πέρασε απο εξετάσεις και στην συνέχεια ανακοινώθηκε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον διεθνή Ισλανδό τερματοφύλακα Ogmundur Kristinsson.

O Ogmundur Kristinsson είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,92 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Exelsior, με την οποία τερμάτισε στην 11η θέση του πρωταθλήματος.

Έχει επίσης αγωνιστεί στη Σουηδική Hammarby, στη Δανέζικη Randers και στην Ισλανδική Fram».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα