«Περιμένει» Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ

«Περιμένει» Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ

Gazzetta team
«Περιμένει» Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ

bet365

Θετικοί είναι οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί εκεί την ερχόμενη χρονιά ο Παναθηναϊκός. Ραντεβού με Κωνσταντίνου με θέμα συζήτησης τις οφειλές των... πρασίνων.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του να ξεκαθάριζε πως δεν υπάρχει θέμα με την επιστροφή στο ΟΑΚΑ, ωστόσο τα σχετικά δημοσιεύματα όλο και αυξάνονται. Τελευταίο, αυτό της Live Sport αναφέρει πως οι... πράσινοι κοιτάζουν την συγκεκριμένη περίπτωση με την διοίκηση του σταδίου να είναι θετική για το ενδεχόμενο αυτό. Μάλιστα την Δευτέρα το μεσημέρι ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ όπου και υπήρξε συμφωνία για τον διακανονισμό του χρέους που φτάνει το 1.035.000 ευρώ. Αν τελικά βρεθεί λύση και ο Παναθηναϊκός επιστρέψει στο ΟΑΚΑ θα πληρώνει όσα η ΑΕΚ δηλαδή 300.000 συν τα έξοδα συντήρησης.

Σπαρτάκ Τρνάβα – Λέγια Βαρσοβίας με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα