«Θρίλερ» με Κόντε

Θοδωρής Βασίλης
«Θρίλερ» με Κόντε

bet365

Την ώρα που στον Ερυθρό Αστερα περιμένουν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου την απάντηση του Πέδρο Κόντε, νέος μνηστήρας με καλύτερη πρόταση εμφανίστηκε για τον Ισπανό φορ.
Ο Πέδρο Κόντε αποτελεί την βασική επιλογή του Ερυθρού Αστέρα για την θέση του επιθετικού και οι πρωταθλητές Σερβίας κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του Ισπανού φορ του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία έγινε δεκτή απο τους Ηπειρώτες.
Οι Σέρβοι στη συνέχεια ξεκίνησαν συζητήσεις με τον Κόντε καταθέτοντας την πρόταση τους ζητώντας απο τον Ισπανό να απαντήσει οσο γίνεται πιο άμεσα αφού ειναι επιτακτική η ανάγκη τους για επιθετικό ώστε σε περίπτωση που πει όχι να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.
Ετσι οι άνθρωποι του Αστέρα έδωσαν προθεσμία στον Κόντε για την τελική του απάντηση. Κι ενώ στο Βελιγράδι περίμεναν πως η απάντηση του Κόντε θα ήταν θετική το βράδυ της Παρασκευής τα δεδομένα άλλαξαν
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr άλλος σύλλογος έδειξε ενδιαφέρον για τις υπηρεσιες του 30χρόνου φορ καταθέτοντας μια άκρως δελεαστική πρόταση η οποία είναι ανώτερη από αυτή του Ερυθρού Αστέρα. Ομως η διαφορά με αυτή των Σέρβων είναι ότι η πρόταση αυτή δεν είναι ανάλογα συμφέρουσα για τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr είναι 100.000 ευρώ κάτω από αυτή των Σέρβων.

Ο Κόντε όπως είναι λογικό έχει δελεαστεί από τη νέα πρόταση την ώρα που Ερυθρός και ΠΑΣ περιμένουν μέχρι το βράδυ την απάντηση του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα σύμφωνα με νέες πληροφορίες του gazzetta.gr από την Σερβία η ομάδα του Μιλόγεβιτς σε μια προσπάθεια να τον πείσει του προσφέρει επιπλέον μπόνους.

Το σίγουρο είναι οτι η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ και πλέον όλοι περιμένουν την απάντηση του Κόντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα