Φέρνει Ισραέλσον ο Πανιώνιος (pic & vid)

Θοδωρής Βασίλης
Φέρνει Ισραέλσον ο Πανιώνιος (pic & vid)

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παννιώνιος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό της Τσβόλε, Έρικ Ισραέλσον για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Πανιώνιος φουλάρει για την ολοκλήρωση των μεταγραφών του και την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο Σουηδό μεσοεπιθετικό Έρικ Ισράελσον και όλα δείχνουν ότι θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Αούστρια Βιέννης - Βάκερ ίνσμπουργκ, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 29χρονος Σουηδός ο οποίος αγωνίζεται αυτή την στιγμή στην ολλανδική Τσβόλε, είναι σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του έχοντας δώσει το ΟΚ στον Πανιώνιο για να μετακομίσει στους Νεοσμυρνιώτες.

Ο Ισράελσον ξεκίνησε την καριέρα του από την Λίντσνταλας πριν μετακομίσει στις Ακαδημίες της Κάλμαρ σε ηλικία 17 ετών. Ένα χρόνο μετά ανέβηκε στην πρώτη ομάδα στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2013 έχοντας συνολικά 89 συμμετοχές και 13 γκολ. Τον Δεκέμβριο του 2013 μετακόμισε στην Χάμαρμπι την οποία βοήθησε να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας, ενώ το 2015 αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς από τους οπαδούς της ομάδας.

Τον Ιανουάριο του 2017 άφησε την Χάμαρμπι (έχοντας 20 γκολ σε 76 συμμετοχές) και την πατρίδα του για την Ολλανδία και την Τσβόλε με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Στην Τσβόλε αγωνίστηκε σε 17 ματς (1 γκολ), ενώ είναι και διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Σουηδίας και μπορεί να αγωνιστεί εκτός από κεντρικός μέσος αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Δείτε τον Ισραέλσον σε δράση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα