Οριστική συμφωνία με Κότσιτς

Θοδωρής Βασίλης
Οριστική συμφωνία με Κότσιτς

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr Πανιώνιος και Μίλαν Κότσιτς ήρθαν σε οριστική συμφωνία και ο Σλοβένος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πλατεία.

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Τασουλή ο Πανιώνιος είχε μείνει με ένα αριστερό μπακ και για τον λόγο αυτό βρισκόταν στην αγορά για την εύρεση ποδοσφαιριστή στην θέση αυτή.

Ο παίκτης είχε βρεθεί στο πρόσωπο του 28χρονου Σλοβένου Μίλαν Κότσιτς ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τσεχία με την Μποέμιανς.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες και τελικά την Πέμπτη επήλθε οριστική συμφωνία και πλέον ο Κότσιτς θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Πανιωνίου.

Ο Σλοβένος αριστερός μπακ αναμένεται άμεσα να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα